μοντέλα μοντέλα fitness χορευτές μουσικοί παρουσιαστές ηθοποιοί

Καλλιτεχνικό+ πρακτορείο

Nastag - Nastazia Agency 

Πρακτορείο μοντέλων και άλλων καλλιτεχνών

 

H NastAg (Nastazia Agency) είναι ένα διαδικτυακό καλλιτεχνικό+ πρακτορείο για

μοντέλα, μοντέλα fitness, χορευτές, μουσικούς, παρουσιαστές, ηθοποιούς.

Ξεκίνησε ως Πρακτορείο Μοντέλων και επεκτείνεται σε άλλους καλλιτεχνικούς χώρους. 

κρυφά ή δημόσια προφίλ

Οι καλλιτέχνες + επιλέγουν αν το προφίλ τους θέλουν να είναι ορατό στο κοινό ή μόνο στους πελάτες. Η πρόταση μας είναι δημόσιο αλλά η επιλογή είναι των καλλιτεχνών +. Το κοινό μπορεί να δει ένα μέρος των προφίλ, αυτών που έχουν επιλέξει δημόσιο. Οι πελάτες μπορούν να δουν επιπλέον προφίλ από αυτά που βλέπει το κοινό και έχουν στην διάθεση τους επιπλέον πληροφορίες για τους καλλιτέχνες +. Χρειάζεται να συμπληρώσουν την φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσουν μαζί μας με κάποιο άλλο τρόπο. 

Δείτε τα δημόσια προφίλ

καμία χρέωση στους πελάτες - δωρεάν συμμετοχή για τους καλλιτέχνες +

Δεν υπάρχει καμία χρέωση και καθόλου χάσιμο χρόνου για τους πελάτες καθώς τους δίνουμε αυτό ακριβώς που ψάχνουν χωρίς χρονοβόρες περιηγήσεις. Επίσης είναι δωρεάν η συμμετοχή των καλλιτεχνών + και επιπλέον υπάρχουν πολλά οφέλη. Διαθέτουμε αρκετή ευελιξία και η σχέση μας με τους καλλιτέχνες + μπορεί να έχει διάφορες μορφές που κυμαίνονται σε ένα μεγάλο εύρος.

επιπλέον πληροφορίες σε πελάτες και καλλιτέχνες +

Yπάρχουν διευκρινιστικές πληροφορίες για ενδιαφερόμενους πελάτες και για ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες + που αφορούν αυτούς και όχι το γενικό κοινό. Αν ενδιαφερόμενοι πελάτες ή καλλιτέχνες+ έχουν περαιτέρω απορίες ή θέλουν κάποιες διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση τους. Μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσουν μαζί μας με κάποιο άλλο τρόπο.

          ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ +            ΠΕΛΑΤΕΣ

Χρησιμοποιούνται ο όρος καλλιτέχνες + ή εναλλακτικά επαγγελματίες δημοσιότητας γιατί κάποια επαγγέλματα δεν εντάσσονται καθαρά στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχουμε πολλούς καλλιτέχνες + που ο αριθμός τους αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς. Τα εικονιζόμενα άτομα στις φωτογραφίες είναι ένα μέρος των καλλιτεχνών. Ενδέχεται με κάποιο από τα εικονιζόμενα άτομα να έχει διακοπεί η συνεργασία καθώς δεν ανανεώνουμε τον ιστότοπο σε καθημερινή βάση. 

Scroll to Top